گالری تصاویر
پیوندهای مهم





شرایط صدور روادید

شرایط صدور روادید

 

 

وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اسلامی ایران دراجراي سياست کلي دولت جمهوري اسلامي ايران و مقررات مربوطه آماده ارائه خدمات جهت مسافرت اتباع کشورهاي خارجي به ايران مي‌باشند .

 

قابل توجه متقاضیان روادید جمهوری اسلامی ایران
   متقاضیان روادید جمهوری اسلامی ایران جهت درخواست روادید باید با مراجعه به سامانه اینترنتی http://e_visa.mfa.ir/en  ابتدا نسبت به تکمیل و ارسال الکترونیکی درخواست خویش اقدام و با در دست داشتن کد رهگیری و مدارک زیر به سفارت جمهوری اسلامی ایران در ایروان به آدرس: ایروان ، کومیتاس، بوداغیان، شماره 1 مراجعه نمایند:
-  اصل گذرنامه ( گذرنامه بایستی حداقل 6 ماه اعتبار و دارای دو صفحه خالی باشد)
-  داشتن کارت اقامت معتبر کشور ارمنستان
-  اجازه نامه رسمی پدر یا سرپرست قانونی برای افراد زیر 18 سال که به تایید Notar و وزارت امور خارجه جمهوری ارمنستان رسیده باشد. ( در صورت حضور پدر یا سرپرست قانونی در سفارت نیازی به تایید Notar نمی باشد)
-   بیمه نامه مسافرتی دارای اسم و تاریخ معتبر
-   اصل و کپی شناسنامه بانوان ایرانی( در صورت درخواست روادید برای همسر خارجی)که ازدواج آنان با اتباع خارجی به ثبت رسیده باشد.
-  رسید پرداخت هزینه روادید به حساب شماره 2080000000330107 نزد بانک ملت شعبه ایروان به آدرس: تومانیان A5 -
* با توجه به لغو روادید میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان، دارندگان گذرنامه ارمنی جهت ورود به جمهوری اسلامی ایران نیاز به ویزا ندارند.
*درصورت رد درخواست رواديد بهر دليل، وجه پرداخت شده مسترد نمي گردد.

   

     
  Note for applicants of visa for Islamic Republic of Iran :  

The applicants for Iranian visa should first of all submit their applications via http://e_visa.mfa.ir/en and then with the Tracking Code and the below mentioned documents should visit the embassy of Islamic Republic of Iran to Armenia  (1 Budaghyan St, Komitas Ave, Yerevan).
-  Passport (The passport should have at least 6 months validity and 2 empty pages)
-  Having a valid residence card of Armenia
-  Official letter of permission by father or legal guardian of those who are under 18, which has to be verified by Notar and the Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Armenia 
-  Valid travel insurance with name and date
-  Original and a copy of the Birth certificate (Shenasnameh) of  those Iranian ladies who wants to apply for visa for their husbands that are citizens of other countries and that their marriage with foreign citizens have been registered officially.
-  Receipt of payment for visa from Yerevan branch of Mellat Bank number 2080000000330107 account (5A Tumanyan St, Yerevan) 

  Considering the abolition of visas between Islamic Republic of Iran and the Republic of Armenia, citizens of Armenia do not need visa to enter the Islamic Republic of Iran.
  The fee paid for visa will not be refunded in case of the rejection of a visa application due to any reason

Ի գիտություն ԻԻՀ մուտքի արտոնագիր ցանկացողներին :
ԻԻՀ մուտքի արտոնագիր ցանկացողները պետք է մուտք գործեն http//e_visa.mfa.ir/en հղմամբ, լրացնեն և էլեկտրոնային տարբերակով ուղարկեն իրենց դիմումը, այնուհետև հետևող կոդով և ստորև նշված փաստաթղթերով ներկայանան Երևան, Բուդաղյան 1 հասցեում գտնվող ԻԻՀ Դեսպանատուն.
-  Անձնագրի բնօրինակը (անձնագիրը պետք է ունենա առնվազն 6 ամսվա վավերականություն և 2 դատարկ էջ)
-  ՀՀ կեցության քարտ
-  18 տարին չլրացած անձանց համար հոր կամ օրինական խնամակալի պաշտոնական թույլտվություն՝ հաստատված Նոտարի և ՀՀ Արտաքին գործերի նախարարության կողմից: Դեսպանատանը հոր կամ օրինական խնամակալի ներկա լինենու դեպքում Նոտարի հաստատման կարիք չի լինի:
-  Ճանապարհորդական ապահովագրություն՝ անվան և վավերականության նշմամբ:
-  Իրանցի կանանց ինքնությունը հաստատող վկայականի բնօրինակն ու պատճենը, (օտարերկրացի ամուսնու համար մուտքի արտոնագիր ստանալու դիմումի համար), որոնք գրանցել են ամուսնություն օտարերկրացի քաղաքացու հետ:
-  Թումանյան Ա5 հասցեում գտնվող Երևանի Մելաթ բանկի մասնաճյուղում 2080000000330107 հաշվեհամարին կատարված մուտքի արտոնագրի վճարման ստացականը:
  Նկատի ունենալով ՀՀ-ի և ԻԻՀ-ի միջև մուտքի արտոնագրի վերացումը՝ ՀՀ անձնագիր ունեցողները ԻԻՀ մուտք գործելու համար մուտքի արտոնագրի կարիք չունեն:
  Ցանկացած պատճառով մուտքի արտոնագրի դիմումը մերժելու դեպքում կատարված վճարումը հետ չի վերադարձվում:

 

نکات لازم براي اخذ رواديد ( ويزا )  :

- اتباع كليه كشورهائي که داراي گذرنامه و اجازه اقامت معتبر در کشور محل اقامت مي باشند ، مي توانند پس از ارائه مدارک لازم و اخذ رواديد به ايران مسافرت کنند  

- اتباع کليه کشورها که داراي گذرنامه معتبر مي باشند مي توانند براي مسافرت به مناطق اقتصادي آزاد کيش ، قشم و چهار بهار رواديد 14 روزه را در مبادي ورودي مناطق مذکور اخذ نمايند  

- اتباع  خارجی زير 18 سال جهت اخذ روادید نياز به ارائه اجازه نامه کتبي پدر که به تأييد نوتاری پابلیک ( محاضر رسمی محلی ) رسيده باشد ، دارند

- اتباع خارجي پس از ورود به مناطق آزاد در صورتي که قصد مسافرت به ساير نقاط کشور را داشته باشند مي توانند به نمايندگي وزارت امور خارجه مستقر در همان منطقه مراجعه و طبق مقررات رواديد لازم را دريافت نمايند  

- متقاضيان براي ورود يه ساير مناطق آزاد که فاقد مبادي مستقيم ورودي هوائي ، دريائي و يا زميني مي‌باشند مي بايست از طريق يکي از سفارتخانه های  جمهوري اسلامي ايران در خارج از کشور رواديد مورد نياز را دريافت نمايند

- ايرانياني که ترک تابعيت ننموده اند ( داراي شناسنامه و گذرنامه ايراني مي باشند ) و در ضمن داراي گذرنامه خارجی و يا مدرک مسافرتی پناهندگي می باشند نمي توانند با مدارک مذکور به ايران مسافرت نمايند ، اينگونه افراد مي بايست گذرنامه جديد دريافت کرده و با گذرنامه ايراني به کشور مسافرت نمايند .

- صدور رواديد براي اتباع کليه کشورها باستثناء فلسطين اشغالي ( اسرائيل ) براساس مقررات بلامانع است

- درصورت رد درخواست رواديد بهر دليل  وجه پرداخت شده مسترد نمي گردد

 

توجه :

به لحاظ متفاوت بودن مدارک مورد لزوم براي انواع مختلف رواديد ، جهت اطلاع دقيق تر به قسمت مربوطه مراجعه شود .

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران