گالری تصاویر
پیوندهای مهم





روادید تجاری

روادید تجاری

 

 

نحوه اخذ ويزا :

داشتن دعوتنامه از طرف شريک تجاري ( حقيقي و يا حقوقي ) ، اين دعوتنامه شامل دو پرسشنامه مي باشد . پرسشنامه های مزبور در بخش کنسولي وزارت امورخارجه و اتاق بازرگاني ايران موجود مي باشد .

( فرم شماره 1 ) پس از تکميل توسط پست و يا از طريق نمابر ( فاکس ) به سفارت جمهوري اسلامي ايران در محل درخواست روادید ارسال و  ( فرم شماره  2 ) بايد پس از تکميل براي درخواست کننده روادید ارسال شود .

 

مدارک لازم جهت درخواست ويزاي تجاري :

- تکميل يک برگ فرم درخواست صدور رواديد

- دعوتنامه از طريق شريک تجاري و يا کاري ايراني ( فرم شماره 2 )

- دو قطعه عکس بیومتریک جديد سه در چهار تمام رخ ، بدون کلاه ، عينک تيره و پشت نويسي شده

- نامه درخواست رواديد از طرف شرکت خارجی بعنوان سفارت جمهوري اسلامي ايران در محل اخذ روادید با تعيين اهداف سفر ، تقبل هزينه و اشتغال

- اصل گذرنامه معتبر متقاضي که بايد حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد

- ارائه رسيد پرداخت هزينه صدور رواديد بر اساس جدول هزينه هاي کنسولي

 

توجه :

- مدت رسيدگي به درخواست صدور رواديد حداقل 10 روز کاري مي باشد

- سفارت جمهوري اسلامي ايران مي تواند درصورت لزوم از فرد متقاضي براي مصاحبه دعوت بعمل آورد

- با توجه به شرايط خاص رواديد چند بار ورود ، ارائه درخواست شريک تجاري و يا کاري ايراني و درخواست شرکت محلی ضروری بوده و درصورت لزوم پس از مذاکره با مديران شرکت مزبور اقدام لازم معمول مي گردد

- ارائه مدارک ضمانتي براي اعطاي رواديد ايجاد نمي کند ، پاسخ به درخواست رواديد در مدت مقتضي اعلام خواهد شد

- درصورت رد درخواست رواديد ، سفارت جمهوري اسلامي ايران موظف به اعلام دليل و یا دلائل رد درخواست نمي باشد

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران