گالری تصاویر
پیوندهای مهم





روادید عبور ( ویزای ترانزیت )

روادید عبور ( ویزای ترانزیت )

 

 

رواديد عبور ( ترانزيت ) جهت افرادي صادر مي گردد که قصد سفر به کشور سومي را از طريق کشور جمهوري اسلامي ايران دارند . اين افراد ظرف مدت کوتاهي ( حداکثر 7 روز ) بصورت ترانزيت از ايران عبور نمايند .

 

مدارک لازم :

- تکميل يک برگ فرم درخواست صدور رواديد

- رواديد معتبر کشور مقصد

- دو قطعه عکس بیومتریک جديد سه در چهار تمام رخ ، بدون کلاه ، عينک تيره و پشت نويسي شده

- ارائه بليط معتبر مسافرت به کشور سوم

- اصل گذرنامه معتبر متقاضي که بايد حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد

- ارائه رسيد پرداخت هزينه صدور رواديد بر اساس جدول هزينه هاي کنسولي

 

توجه :

- مدت رسيدگي به درخواست رواديد حداقل 10 روز کاري مي باشد

- سفارت جمهوری اسلامی ایران درصورت ضرورت مي تواند متقاضي را براي مصاحبه دعوت بعمل بياورد

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران