گالری تصاویر
پیوندهای مهم





روادید جهانگردی ( ویزای توریستی )

روادید جهانگردی ( ویزای توریستی )

 

 

اتباع کشورهاي خارجي مي توانند از طريق آژانسهاي مسافرتي و مراکز توريستي و پس از اخذ روادید به جمهوري اسلامي ايران سفر نمايند . متقاضيان رواديد جهانگردی با ارائه مدارک زير بايد شخصاً به سفارت جمهوری اسلامی ایران مراجعه نمايند .

 

مدارک لازم : 

- تکميل يک برگ فرم درخواست صدور رواديد

- براي متقاضيان رواديد جهانگردی ارائه شماره دعوتنامه (Reference) ارائه شده توسط آژانس مسافرتي معتبر و در مورد رواديد زيارتي تقاضاي کتبي متقاضي کفايت مي کند  

- دو قطعه عکس بیومتریک جديد سه در چهار تمام رخ ، بدون کلاه ، عينک تيره و پشت نويسي شده  

- اصل گذرنامه معتبر متقاضي که بايد حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد

- ارائه رسيد پرداخت هزينه صدور رواديد بر اساس جدول هزينه هاي کنسولي

 

توجه :

- سفارت جمهوری اسلامی ایران درصورت ضرورت مي تواند متقاضي را براي مصاحبه دعوت بعمل بياورد

- تشخيص اعطاي روادید با سفارت جمهوری اسلامی ایران مي باشد و درصورت رد درخواست الزامی جهت اعلام رد دلیل و دلائل به متقاضی از سوی سفارت  نمی باشد

- ارائه مدارک ، الزامي جهت صدور رواديد ايجاد نمي کند و پاسخ به درخواست در زمان مقتضي اعلام مي گردد

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران