گالری تصاویر
پیوندهای مهم





روادید برای ایرانیان ترک تابعیت کرده

روادید برای ایرانیان ترک تابعیت کرده

 

 

اتباع سابق ايران که براساس قانون مدني ترک تابعيت نموده اند مي توانند پس از اخذ رواديد به جمهوري اسلامي ايران سفر نمايند ، متقاضيان مي توانند با ارائه مدارک زير شخصاً جهت اخذ رواديد اقدام نمايند .

 

مدارک لازم : 

- تکميل يک برگ فرم درخواست صدور رواديد 

- يک نسخه فتوکپي سند ترک تابعيت از جمهوري اسلامي ايران 

- دو قطعه عکس بیومتریک جديد سه در چهار تمام رخ ، بدون کلاه ، عينک تيره و پشت نويسي شده

- درخواست کتبي متقاضي رواديد

- اصل گذرنامه معتبر متقاضي که بايد حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد

- ارائه رسيد پرداخت هزينه صدور رواديد جدول هزينه هاي کنسولي

 

توجه :

مدت رسيدگي به درخواست صدور رواديد حداقل 10 روز کاري مي باشد

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران