گالری تصاویر
پیوندهای مهم





روادید اتباع ، مردان خارجی دارای همسر ایرانی

روادید اتباع ، مردان خارجی دارای همسر ایرانی

 

 

آقايان اتباع ساير کشورها که داراي همسر ايراني مي باشند ، مي توانند پس از اخذ رواديد به جمهوري اسلامي ايران سفر نمايند ، متقاضيان مي توانند با ارائه مدارک زير شخصاً و يا با ارسال مدارک جهت اخذ رواديد اقدام نمايند .

 

مدارک لازم : 

- تکميل يک برگ فرم درخواست صدور رواديد

- درخواست کتبي همسر متقاضي رواديد

- دو قطعه عکس بیومتریک جديد سه در چهار تمام رخ ، بدون کلاه ، عينک تيره و پشت نويسي شده 

- ارائه فتوکپي گواهي ازدواج ( پروانه زناشوئي ايراني ) 

- اصل گذرنامه معتبر متقاضي با حداقل شش ماه اعتبار  

- ارائه رسيد پرداخت هزينه صدور رواديد جدول هزينه هاي کنسولي

 

توجه :

- مدت رسيدگي به درخواست صدور رواديد حداقل 10 روز کاري مي باشد .

- سفارت در صورت لزوم مي تواند از متقاضي براي مصاحبه دعوت بعمل آورد .

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران