گالری تصاویر
پیوندهای مهم





روادید اتباع خارجی دارای مادر ایرانی

روادید اتباع خارجی دارای مادر ایرانی

 

 

اتباع ساير کشورها که داراي مادر ايراني مي باشند ، مي توانند پس از اخذ رواديد به جمهوري اسلامي ايران سفر نمايند ، متقاضيان مي توانند با ارائه مدارک زير شخصاً جهت اخذ رواديد اقدام نمايند .

 

مدارک لازم  :

- تکميل يک برگ فرم درخواست صدور رواديد

- ارائه فتوکپي سند ولادت 

- دو قطعه عکس بیومتریک جديد سه در چهار تمام رخ ، بدون کلاه ، عينک تيره و پشت نويسي شده

- ارائه فتوکپي گواهي ازدواج پدر و مادر  ( پروانه زناشوئي ايراني )

- براي افراد زير 18 سال اجازه نامه کتبي پدر تأييد شده توسط دفترخانه رسمي ( Notary public )

- درخواست کتبي مادر

- اصل گذرنامه معتبر متقاضي باحداقل شش ماه اعتبار  

- ارائه رسيد پرداخت هزينه صدور رواديد جدول هزينه هاي کنسولي

 

توجه :

مدت رسيدگي به درخواست صدور رواديد حداقل 10 روز کاري مي باشد

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران