گالری تصاویر
پیوندهای مهم





اخبار > دستورالعمل جدید تردد مشمولین مقیم خارج از کشور


  چاپ        ارسال به دوست

دستورالعمل جدید تردد مشمولین مقیم خارج از کشور

 

اطلاعیه

دستورالعمل جدید تردد مشمولین مقیم خارج از کشور

 

1- کلیه مشمولین مقیم خارج از کشور که حداقل سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند، می توانند با دریافت مهر خروج ویژه مشمولین از سفارت به مدت سه ماه و حداکثر 2 بار در سال به کشور تردد نمایند. مهلت تردد مشمولین براساس سال تولد مشمول به شرح جدول زیر می باشد:

سال تولد مشمول

مهلت تردد

کلیه متولدین سال های1374/1/1 لغایت 1378/12/29

1400/12/29

کلیه متولدین سال 1373

1399/12/29

کلیه متولدین سال 1372

1398/12/29

کلیه متولدین سال 1371

1397/12/29

کلیه متولدین سال های1355/1/1 لغایت 1370/12/29

1396/12/29

 

*توجه: آن دسته از مشمولینی که در سال جاری مهر خروج مشمولین با مضمون "تا اطلاع ثانوی" دریافت نموده اند باید تا پایان سال جاری با مراجعه به بخش کنسولی سفارت نسبت به اصلاح مهر مذکور اقدام نمایند.

2- دانشجویانی که از خروج دانشجویی استفاده می نمایند پس از اتمام تحصیلات صرفا پس از ضبط وثیقه و لغو معافبت تحصیلی توسط سازمان وظیفه عمومی و با اعلام کتبی اداره امور ایرانیان وزارت امور خارجه می توانند با مهر خروج ویژه مشمولین غایب به کشور تردد نمایند . لازم است یکی از بستگان مشمول ابتدا به وزارتین علوم یا بهداشت و سپس جهت اقدام بعدی به اداره امور ایرانیان وزارت امور خارجه مراجعه نماید .

* توجه : مشمولانی که جهت ادامه تحصیل با مجوز سازمان وظیفه عمومی از کشور خارج گردیده اند ، مدت سه سال اقامت آنان پس از پایان تحصیلات و لغو معافیت تحصیلی و ورود به غیبت قابل محاسبه می باشد .  

3- کلیه مشمولین غایب مقیم خارج از کشور که بیش از 8 سال غیبت دارند صرفاً تا پایان سال جاری می توانند به کشور تردد نمایند. لذا در این مدت باید نسبت به تعیین تکلیف خدمت نظام وظیفه با پرداخت جریمه یا انجام خدمت دوره ضرورت اقدام نمایند. اینگونه متقاضیان باید پس از تکمیل مدارک زیر و تائید آن توسط سفارت از طریق نصب وکیل و یا حضوراً با مراجعه به پلیس+10 نسبت به پرداخت جریمه غیبت و اخذ کارت معافیت اقدام نمایند.

مدارک لازم:

الف) درصورتیکه مشمول یا والدین وی در ایران راساً به سازمان وظیفه عمومی مراجعه نمایند:

- اصل شناسنامه و کارت ملی مشمول یا تصویر برابر اصل شده کلیه صفحات آن

- اصل شناسنامه همسر  و فرزندان مشمول یا تصویر برابر اصل شده کلیه صفحات آنها ( در صورت تاهل و داشتن فرزند)

- آخرین مدرک تحصیلی مشمول که در خارج از کشور اخذ گردیده می بایستی توسط نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامت تایید، سپس کپی برابر اصل شده آن در داخل کشور ترجمه گردد (در صورتیکه دانشگاه محل صدور مدرک تحصیلی مشمول مورد تایید یکی از وزارتین علوم و بهداشت می باشد نسبت به تایید آن اقدام در غیراین صورت از تایید آن خودداری نمایند. مدرک دیپلم باید از سوی مرکز امور
بین الملل و مدارس خارج از کشور آموزش و پرورش تایید شود. چنانچه مدارک خارجی ندارد آخرین مدارک ایرانی را ارائه نماید).

- یک قطعه عکس 4*3 جدید متقاضی

- فرم تعهدنامه مدرک تحصیلی در سازمان توسط مشمول یا والدین وی تکمیل و امضاء می گردد.

ب) در صورتی که وکیل مشمول نسبت به تحویل مدارک به سازمان وظیفه عمومی مراجعه نمایند:

- مدارک مندرج در بند الف

- یک قطعه عکس 4*3 جدید پشت نویسی شده مشمول که به تایید نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامت وی رسیده باشد.

- فرم تکمیل شده تعهدنامه (مبنی بر اینکه درصورت اظهار کذب مشمول پیرامون مدرک تحصیلی، سازمان وظیفه عمومی می تواند نسبت به ابطال کارت اقدام نماید) و وکالتنامه رسمی که به تایید نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامت رسیده باشد.

4- کلیه مشمولانی که دارای سن 50 سال تمام یا بیشتر می باشند از خدمت نظام وظیفه معاف بوده و شناسنامه عکسدار آنان به منزله کارت معافیت از خدمت تلقی می گردد.

5- کلیه مشمولین متولد 1346 لغایت 1354 مشمول عفو رهبری بوده و باید از طریق نصب وکیل یا مراجعه به پلیس+10 و ارائه مدارک لازم نسبت به اخذ کارت معافیت از خدمت اقدام نمایند. بدیهی است این دسته از مشمولان نمی توانند از مهر تردد خروج ویژه مشمولین استفاده نمایند.

                                                         

                               بخش کنسولی

                                                                                                      سفارت جمهوری اسلامی ایران - ایروان


١٦:٤٣ - جمعه ٣١ شهريور ١٣٩٦    /    شماره : ٤٧٥٨٤٨    /    تعداد نمایش : ١٤٨







اداره کل ارزیابی و نظارت

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران