پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦
|
خدمات کنسولی
بازگشت به تابعیت اصلی

(موضوع ماده 990 قانون مدنی)

افرادي که طبق مقررات قانوني (ماده 988 قانون مدني) ترک تابعيت ايراني را نموده اند، مي توانند طبق ماده 990 درخواست بازگشت به تابعيت ايراني را بنمايند.

مدارک مورد نياز

1-    تکميل فرم درخواست بازگشت به تابعيت ايراني توسط متقاضي در سه نسخه

2-    ارائه درخواست کتبي به نمايندگي محل سکونت خود مبني بر اعلام علت ترک تابعيت (موقعيت اجتماعي و شغلي در خارج از کشور) و همچنين علت درخواست بازگشت به تابعيت ايراني با ذکر آدرس و شماره تلفن

3-    ارائه تعداد 12 قطعه عکس جديد 4*6 تمام رخ، بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده براي خانمها با رعايت حجاب کامل اسلامي

4-    ارائه دو نسخه فتوکپي از مدارک هويت خارجي

5-    ارائه دو نسخه فتوکپي از سند خروج از تابعيت ايراني

6-     ارائه فتوکپي مدارک شناسائي ايراني (قبل از ترک تابعيت)

7-    ارائه رسيد پرداخت هزينه مربوطه طبق جدول هزينه هاي کنسولي

ملاحظات

حضور متقاضي براي ارائه مدارک در نمايندگي الزامي است

درصورت موافقت با بازگشت به تابعيت ايراني، ارائه گواهي رسمي رد تابعيت خارجي و ترجمه تأييد شده آن

بانوان متقاضي بازگشت به تابعيت ايراني که داراي سند اختيار تابعيت زوج مي باشند. بايد اصل و ترجمه سند طلاق و يا گواهي فوت شوهر که به تأييد مقامات محلي رسيده باشد و همچنين تعداد 16 قطعه عکس با مشخصات بالا ارائه نمايند